Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΗΝΙΑ ΒΟΙΟΥ

ΜΟΤΟ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καστανογιορτή στη Δαμασκηνιά Βοΐου 26/10/2009



Οπως σχεδον καθε κυριακη,αποφασισαμε να κανουμε την βολτα μας,ετσι αφου μαζευτηκαμε και ηπιαμε το καφεδακι μας ξεκινησαμε για την καστανογιορτη στο βοιο.




View Larger Map


Σταματησαμε για ενα διαλειμα στην νεαπολη κοζανης μετα απο μια διαδρομη μεσω τις εγνατιας οδου κοζανης προς τσοτυλι 70 χλμ.

Φτανουμε στην δαμασκηνια βοιου μεσα απο μια πανεμορφη δασωδη διαδρομη με πολλα στροφυλικια και ομορφες φουρκετες και μπαινουμε και εμεις στο πνευμα τις γιορτης.

Μετα απο λιγο κρασακι και καστανα φυγαμε να παμε σε ομορφο υψωμα λιγο πιο εξω απο το χωριο για να ψησουμε.

Αφου παρκαραμε τα αλογα μας.....
Ο γιωργος σαν πιο μαστορας αναψε φωτια για να ψησουμε μερικα ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ..... που ειχαμε παρει απο μια αλλη εκδρομη (λιβαδι ελλασονας)μιας και ειναι πεντανοστιμα,
Μεχρι να ψησει ο γιωργος τα λουκανικα.... βρηκαμε χρονο να κανουμε την γυμναστικη μας...και να παιξουμε λιγο για να περασει η ωρα μεχρι να βγουνε τα λουκανικα που εψηνε ο γιωργος...
Αφου φαγαμε και γεμισαμε τα στομαχια μας ειπαμε να φυγουμε και να παμε για καφε στην καστορια και καβαλησαμε τις μηχανες μας...
ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ...???????????
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ..........
Τελικα ο μπαμπης βρηκε την μηχανη του και αναχωρισαμε για Καστορια,μετα απο μια διαδρομη σε ομορφο επαρχιακο δρομο χωρις πολυ κινηση και απολαμβαναμε το τοπιο ειπαμε να κανουμε ακομη μια σταση για τσιγαρο...και να βοσκησουνε λιγο τα ΑΛΟΓΑ ΤΑ ΜΑΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ?
Μετα την βοσκη και το ποτισμα των αλογων... συνεχισαμε για καστορια,φτανοντας στην καστορια μας περιμενε μια ευχαριστη εκπληξη εκει.Συναντησαμε το hellas transalp club και αμεσως αναψαμε τα φλασακια μας για παρκαρουμε και να γνωριστουμε με τα παιδια.


Μετα τις απαραιτητες φωτογραφιες χαιρετησαμε τα παιδια και εμεις πηγαμε να βρουμε τον εταιρο συναδελφο με την μηχανη του για να τον ξεματιασουμε το μηχανακι του...
Μετα το απαραιτητο ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ...αρε ρε γιωργο... πηγαμε και ηπιαμε το απογευματινο καφεδακι μας για να επιστρεψουμε στην βαση μας σιγα-σιγα.
Με αυτα τελειωσε και η ομορφη βολτουλα μας με το μυαλο μας να ειναι στην επομενη εξορμηση που σκοπευουμε να κανουμε.


















12 σχόλια:

  1. ολα καλά όμως εγώ με αυτόν τον άχρηστο με το κόκκινο μπουφάν και την κόκκινη BMV και τον λεν και γιώργο ,που έρχετε μαζί σας και δεν λέει στα φιλαρακια τίποτα ,δεν θέλω πάρε-δώσε !!!!!Που να μη του ξανασηκωθεί η διάθεση για καφέ..(Ακης-Τσοπεράκιας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο γιωργο κοιτας να κανεις ομαδα και στα φιλαρακια δεν λεσ τιποτα αραγε δεν μασ εχεις φιλους καλα χιλιομετρα καρπουζας
    chopper..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΡΙΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12ΠΜ. ΠΕΤΑΝΕ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ..?. ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΗΛ..Η ΣΧΟΛΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΕ ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΗ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ?
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΜΙΑ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΜΟΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΚΗΣ: Μιτσο η ζωη ειναι ενα δωρο του Θεου μονο που το περνει πισω γρυγορα.γιαυτο οτι προλαβουμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΦΙΛΗ ΤΙΣ ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ.....ΑΚΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1. Στις εκδρομές οι αναβάτες (οδηγοί και συνοδηγοί), πρέπει απαραίτητα να φέρουν τον απαιτούμενο προστατευτικό εξοπλισμό.
    Α. Κράνος
    Β. Μπουφάν με προστατευτικά
    Γ. Παντελόνι με προστατευτικά
    Δ. Μπότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...