Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΜΟΤΟ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ moto adventures

ΜΟΤΟ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ moto adventures







Πάντα το ίδιο σκηνικό, πάντα η ίδια ιεροτελεστία .Το μπουφάν,το κράνος, τα γάντια !!!!

ΕΤΟΙΜΟΙ ????

ΦΥΓΑΜΕ !!

Στην αρχή ξεκινάμε χαλαρά,διστακτικά μπορώ να πω,σαν να γνωριζόμαστε με την μηχανή μας για πρώτη φορά!!!

Στην συνέχεια ξεθαρρευόμαστε ,ανεβάζουμε ρυθμούς,γινόμαστε όλο και πιο τολμηροί και η πλάκα είναι οτι δείχνουν να τις αρέσουν!!! μας το ανταποδίδουν με κάτι γλυκά πλαγιάσματα και καμιά φορά και κανένα ελαφρό πλαγιολίσθημα!!!!!!!

Υστερα απο λίγο κόβουμε ρυθμό,χαλαρώνουμε και τις νιώθουμε να ακολουθούν πειθήνια.Χαζεύουμε το τοπίο,τα χρώματα που εναλλάσσονται,τις ατέλειωτες διάφορες μυρωδιές και τα ασταμάτητα πειράγματα μεταξύ μας!!!!

Δεν μπορεί να καταλάβει και να νιώσει κανείς,οδηγώντας και το πιο πανάκριβο αυτοκίνητο αυτήν την χαρά,την αγαλλίαση και την ικανοποίηση του χαιρετισμού,όταν συναντάς άλλους μηχανόβιους,να σου αναβοσβήνουν τα φώτα,η να σηκώνουν το χέρι!!!!

Φίλοι άγνωστοι της διπλανής πόρτας αλλά κάποιας άλλης πόλης η και χώρας!!!!
Και όταν έρθει εκείνη η ώρα της επιστροφής,γυρίζουμε πάλι χαρούμενοι,με το χαμόγελο και το αστείο στα χείλι,και με πειράγματα!!

Χωρίς μελαγχολία αλλά με μόνο το αίσθημα της ανυπομονησίας ζωγραφισμένο στα πρόσωπα μας..Ανυπομονησίας και περιέργειας....για το που και πότε θα κανονιστεί,η επόμενη εκδρομή!!!!!

Μετά τα σχόλια και τις εντυπώσεις την ώρα του τελευταίου καφέ και τα συνεχιζόμενα πειράγματα,χωρίζουμε και κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο που λέει κι παροιμία!!! Τις βάζουμε στο Γκαράζ,τις αφήνουμε ακριβώς στήν ίδια θέση της,μένοντας λίγη ώρα απάνω της.

Κλίνουμε τα φώτα και την καληνυχτίζουμε σαν να είναι κανένα μωρό,δίνοντας την υπόσχεση,οτι πολύ σύντομα θα την ξαναπροτιμήσουμε από το κουτί δίπλα της,με τα Α/C ,τα μπάγκετ καθήσματα,και το mp3 player.

Αλωστε αυτή παίζει μουσική με την εξάτμιση της,που σου μιλάει κατευθείαν μεσ'την καρδιά σου!!!!Ανεβαίνω στο σπίτι, αλλάζω αμέσως και ανοίγω τον Υπολογιστή...
Αγαπημένα.... WWW.MOTO-DIADROMES.BLOGSPOT.COM.........Σχόλια... Ολοι παρόντες!!!!!!!!

Και εσείς που κατά τύχη μπήκατε στήν Ιστοσελίδα μας και θέλετε,ελάτε μαζί μας!!! Μπορείτε και αν δέν έχετε μηχανή,σας υποσχόμαστε οτι θα τα γράφουμε τόσο περιγραφικά τα ταξίδια μας που θα είναι σαν να είσασταν και εσείς μαζί μας!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

20 σχόλια:

  1. τι να πω ,ολοι θα γινουμε και συγραφης..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη μου δεν χρειάζονται ιδιαίτερα προσόντα !!!! αρκεί να γράφεις αυτά που και όπως τα αισθάνεσαι εσύ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ιστοσελιδα του Μπαμπα και του Σακη ειναι πολυ προχορημενες και γι'αυτο μου αρεσουν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΝΙΟΘΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ!!!!!!!!: )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΠΑΜΕ...ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!: )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΡΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτα που λεει απανω ειναι φανταστικα και οντως και να μην σου αρεσουν οι μηχανες θα σε κανουν μονο τα λογια να τις αγαπησεις!!!!!!!!(καποιες)ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4 ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ 4 ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!ΣΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΒΡΟΧΗ ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΚΡΥΩΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΡΑΧΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ,ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΩΡΕΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑΜΟΥ ΧΑΛΑΛΙ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ.....ΜΑΝΟΛΙΣ ΖΩΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗΣ ΕΣΗ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΚ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΝ ΕΞΕΡΑΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΙΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΤΙΝΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΛΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...