Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ...

ΜΟΤΟ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ moto adventures

12 σχόλια:

  1. ΣΑΚΗ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!! ΕΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΩΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΑΠΟ BMWΕΔΑΚΙΑ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΓΚΗΝΙΘΗΚΑ ΠΟΛΥ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ...ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΟΤΟΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΛΑΖ!!!

    ΑΝΜΝΗΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ...ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΖΩΗΣ!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΗΣ-ΤΣΟΠΕΡΑΚΙΑΣ26 Ιουνίου 2009 στις 3:28 μ.μ.

    Θα το προτιμούσα -Ευχάριστες στιγμές- και οχι αναμνήσεις γιατί σαν να λέμε ότι όλα έχουν τελειώσει!!!!!! Πολύ καλή δουλειά !!!! ΜΠΡΑΒΟ !!!!! Βάζω 10´' !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΗΣ-ΤΣΟΠΕΡΑΚΙΑΣ29 Ιουνίου 2009 στις 1:32 π.μ.

    Μπα φίλε Σάκι κάτι ήξερες εσύ και το έγραψες ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ !!!! Δυστυχώς ολα έχουν ενα τέλος !! Ευχόμαστε να περνάτε καλά και καλές βόλτες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΑΚΗ ΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ....

    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ...

    ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ...ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ,ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ,ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????

    ΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

    ΟΛΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,ΚΑΤΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ,ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ 6.700 ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."

    Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. BMWΕΔΑΚΙΑ!!!ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΣΑΑΑΑΑΕΙ!!!ΤΟ TRANSALP.......ΚΑΚΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αραγες απο καπου ειναι τρυπιο ρε πιπι για ψαξε να δης απο που χανη .στην ανηφορα στη μπαρα προχθες το ειδα αγκομαχουσε το καημενο να μη μπορει να ξεφηγη απο τον γερο λυκο γαρ 60.000 κλμ τεχνολογια 93 τι να πεις , εχεις δικιο απο καπου χανη φφφφφσαει παταριζει φωναζη ειμαι χοντα και διαφορες μ.........ς ισα ρε λυγαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ....ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕΕΕΕ.......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπερα λεβεντοπαιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...