Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!!!

ΜΟΤΟ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ moto adventures

DAY 1

ΚΟΖΑΝΗ-ΓΙΑΝΕΝΝΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΑΝΚΟΝΑ-ΜΑΡΑΝΕΛΟ(ITALIA)



TO BE CONTINUED

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ......ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τριγυρνάμε μόνοι τα έρημα βράδια,
    ψάχνοντας να βρούμε αλήθειες και αγάπες χαμένες…
    Τι είναι αυτό που μας ενώνει, μας χωρίζει, μας λυτρώνει…

    Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά τα ταξίδια πάντα ήταν ένα μεγάλο πάθος και όνειρο μου… Δεν είχε σημασία το πως θα γίνονταν, αλλά το τι θα έβλεπα εκεί που θα πήγαινα.

    Και πέρασαν τα χρόνια και μεγάλωσα, και να που τα ταξίδια έγιναν πραγματικότητα, και να που συνδιάστηκαν με την πιο ιδανική σύντοφο: την Μοτοσυκλέτα. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που τραβάει εμάς τους μοτοσυκλετιστές να ταξιδεύουμε στα πέρατα του κόσμου… Ίσως είναι η ανάγκη μας για φυγή… Ούτως ή άλλως η μηχανή αυτό ακριβώς εκπροσωπεί: την ελευθερία του να φεύγεις μακρυά.

    Για εμένα όμως η ανάγκη να ταξιδεύω είναι παραπάνω από αυτά: δεν μπορώ να το περιγράψω, αλλά κάτι με αναγκάζει να φεύγω μακρυά. Θέλω να δω τόπους, ανθρώπους, να αγγίξω ψυχές και ζεστά χέρια, να δω χαμόγελα και φωτεινά μάτια, να βρω λιακάδες, σύννεφα και βροχές, να μοιραστώ και να δω ζωές μακρυνές… Μόνο ταξιδεύοντας νοιώθω πραγματικά ζωντανός! Θέλω, στη μικρή ζωή που έχω σε αυτό τον πλανήτη, να δω όσο μπορώ περισσότερα και κάποτε να μπορέσω να πω: I’ve been around…Δώσε Σπύρο.........!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτες ειναι (γραμμες) με μεγαλο νοημα και πολυ(ζουμι) μπραβο σακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...