Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ.....

ΜΟΤΟ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ moto adventures

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΩΡΑ....


11 σχόλια:

  1. Ενα καλός όρισες θαλασσοδαρμένε φίλε Μπαμπη και απο μένα! Τα δώρα πότε θα μας τα μοιράσει ??????? Γιατί τον Sakiw μας τον έχει φάει η αγωνία τι του έφερες !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ,ΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΉΡΕΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλως ορισες μπαμπη
    τα φιλαρακια ειναι μαζι σου δεν εισαι μονος εδω να νιωθεις οτι εισαι στον τοπο σου καρπουζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε μπας και είδε κανείς τον sakis (το πουλί)????????? Πήρε τα δώρα απο τον Μπάμπη δήθεν να μας τα μοιράσει και εξαφανίστηκε !!!!!!!!!! Πάντως στην Λαϊκή δεν τον είδα να πουλάει τίποτα !!!!!! Μήπως ξέρει κανένας κάτι ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακομα ερχεσαι ξιπατουμενι καρπουζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΗΣ-ΤΣΟΠΕΡΑΚΙΑΣ6 Απριλίου 2009 στις 3:02 π.μ.

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ (Το περίφημο ποίημα του ΚΙΠΛΙΝΓΚ το- ΑΝ -(Σε δική μου μετάφραση)!!!! ΑΝ.... μπορείς να κρατάς την ψυχραιμία σου όταν οι άλλοι σε προσπερνούν και χάνονται μπροστά σου και ρίχνουν σε σένα την ευθύνη και την αιτία της χαζομάρας τους !!!!!!!!!!!!! ΑΝ....... έχεις πίστη στον εαυτό σου ότι μπορείς ακόμα να οδηγάς μηχανή,όσο κι αν είσαι, όταν οι άλλοι αμφιβάλουν για σένα και δεν σε πειράζει η δυσπιστία τους !!!!!!!!!!! ΑΝ.......μπορείς καρτερικά να περιμένεις αυτόν που έρχεται πίσω σου γιατί έχει μικρότερη μηχανή η όταν διαδίδουν ψέματα για σένα ότι φοβάσαινα τρέξεις να μην ξεπέφτεις και συ στο ψέμα η όταν φανερά σου δείχνουν το μίσος και την ζήλια για την μηχανή που έχεις, να μην αφήσεις το μίσος και την ζήλια σου να σε καταλάβει και όμως να μην φαίνεσαι πολύ αγαθός, ούτε πολύ στοχαστικός στα λόγια !!!!!! ΑΝ.......να ονειρεύεσαι είσαι ικανός μια πιο μεγάλη μηχανή απ' αυτή που έχεις, δίχως να γίνεσαι σκλάβος των ονείρων σου !!!!!!! ΑΝ.......να δέχεσαι μπορείς το τέλειο οδήγημα και το πέσιμο με τη μηχανή σου και να τα αντιμετωπίζεις παρόμοια και τα δύο !!!!!! ΑΝ.......είσαι σε θέση να υπομένεις ακούγοντας για ταξίδια και εμπειρίες δικέ σου που εσύ έκανες και είπες,να λέγονται αλλοιωμένα απο πονηρούς που επιδιώκουν να τα παρουσιάσουν για δικά τους η να παρατηρείς αυτά που εσυ τους έδωσες ζωή, σπαζμένα να κείτονται και παραπεταμένα και να τα φτιάχνεις εξαρχής με εργαλεία φθαρμένα!!!!!! ΑΝ....... τολμάς όλα σου τα πλούτη μαζεμένα να τα παίζεις κορώνα -γράμματα με μιάς, για ενα ταξίδι μακρινό στο άγνωστο με άλλους φίλους μηχανόβιους, να χάνεις κι απ' την αρχή να ξεκινάς, χωρίς να ρίχνεις τις ευθύνες σε κανέναν !!!!!!! ΑΝ.......μπορείς να κάνεις καρδιά, νεύρα και μύς μετά απο χιλιόμετρα καβάλα στη μηχανή σου, να σε υπηρετούν ακόμα κι όταν έχουν καταρρεύσει και σταθερά να κρατάς το τιμόνι και την ταχύτητα σου να φθάσεις στον προορισμό σου, ενώ δεν υπάρχει μέσα σου τίποτα,πέρα απο την θέληση που σου λέει 'ΒΑΣΤΑΤΕ. !!!!!! ΑΝ....... μπορείς να μιλάς με χιλιάδες που κάνουν τους μηχανόβιους και όμως να κρατάς την αρετή σου η να συνταξιδεύεις με πολυταξιδεμένους και όμως να μην αλλάζεις την απλή ζωή σου!!!!!! ΑΝ.......ούτε εχθροί σε βλάψουνε μπορούν μα ούτε και οι κοντινότεροι φίλοι !!!!!! ΑΝ.......όλοι οι μηχανόβιοι έχουν την ίδια αξία για σένα και κανείς πιο πολύ απο τους άλλους !!!!! ΑΝ....... μπορείς να γεμίζεις τη μέρα σου με ενα έστω κοντινό ταξιδάκι με φίλους με τις μηχανές που είναι αξία ζωής για σένα!!!!!! ΤΟΤΕ......δική σου θα είναι όλη η ΓΗ με όλα τα αγαθά κι ακόμη.........ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ !!!!!!!! -(ΑΚΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγραψες παλι συγραφεακη καρπουζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χερετοσε μορε..... ηντα ηβρες εκια στο ΡΑΚΛΕΙΟ Εφτακες μορε στα ΑΝΟΓΙΑ..στα ΖΟΝΙΑΝΑ..Πραμα κατεης 'πο ΄κια.Σιντεκνε χερετοσε μορε κι πραμα 'πο κοντα να πουμε μορε.....ματαχεροτοσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΜΠΑΜΠΗ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΓΙΑΚΟΥΜΠ ΤΗΣ ΒΕΛΟΛΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...