Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Los Taxidious Periplanisious ... ΚΟΖΑΝΗ-ΔΕΣΚΑΤH-ΚΟΖΑΝΗ

Los Taxidious Periplanisious ...

ΑΚΗΣ είπε...

Τι να πεις και τι να γράψεις... ??

Με τι κριτήρια να βαθμολογήσεις τον καλύτερο,όταν όλοι είναι ισάξιοι ???

Πως να περιγράψεις το κέφι της παρέας, οταν έχεις δίπλα σου τον Μπάμπη τον ανεπανάληπτο,μ' αυτό το αστείρευτο του χιούμορ, που το μέλημά του ειναι το πως θα σε κάνει να γελάσεις!!

Να πούμε για τον φίλο μας τον Μίμη, που παρά την κούρασή της δουλειάς για να βρεθεί μόνο και μόνο με τα φιλαράκια του,ήρθε έστω και για την μισή της διαδρομής!!!

Για τον τρελαμένο τον Σπυράκο με το καινούργιο του εργαλείο, που αν ήταν άλλος με τέτοιο πείραγμα, οχι μόνο την Καλημέρα θα μας είχε κόψει,αλά θα άλλαζε και ίσως πόλη !!!

Και οπωσδήποτε καθώς και όλους τους υπόλοιπους που παρά τα πειράγματα,όχι μόνο δεν παρεξηγούνται, αλλά σιγοντάρουν και αυτοί κάνοντας τους ανήξερους !!!

Να πούμε για την ομαδικότητα και τις σχέση φιλίας στις δύσκολες καταστάσεις, άστο καλύτερα γιατί δεν υπάρχουν λέξεις, κατά την γνώμη, μου που να μπορούν να τονίσουν την πραγματικότητα !!

Αλλά όπως και να το κάνουμε και ότι και να πούμε,ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!

Η απίθανη παρέα του Μοτο-Διαδρομές !!!!!!!


Μπράβο μας σε όλους και πάντα να είμαστε ΕΤΣΙ !!!!















OI paparatsi EINAI ΠΑΝΤΟΥ....






ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ......!!!! ΓΙΩΡΓΟΟΟ....!!!











Κλεφτές ματιές σε έναν τόπο άγρια όμορφο και μοναχικά γοητευτικό.




ΤΙ ΤΙΡΑΤΕ....????????















ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ.....!!!





ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩ...?????????????









ΩΡΕ ΧΑΨΕΣ......!!! ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ...?????





ΠΑΛΙΟΜΗΧΑΝΑΚΙ...!!!!!






ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓ.ΝΙΚΑΝΟΡΑ ΖΑΒΟΡΔΑΣ

ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.....


Το επιβλητικό κτίσμα ακουμπά στην κορυφή του επίπεδου βράχου και εντυπωσιάζει πραγματικά με το παρουσιαστικό του. Το μοναστήρι κτίστηκε το 1537 από τον όσιο Νικάνορα και σήμερα ανακαινίζεται από τη βυζαντινή εφορία αρχαιοτήτων. Η βυζαντινή του μεγαλοπρέπεια θα συνεπάρει και τον πιο δύσκολο επισκέπτη. Όμως τελικά εδώ η έκπληξη κρύβεται πίσω από το θεόρατο βράχο που ορθώνεται μπροστά μας.







TSIS SERVISE......!!!



ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ....

31 σχόλια:

  1. Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΕΛ ΠΑΕΙ ΓΕΙΑ ΟΣΚΑΡ ΜΠΡΑΒΟ!ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΤΡΑΒΙΞΕ ΑΠΕΧΤΗ!!ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ!!!ΓΙΑΥΤΟ ΡΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενας Αγανακτησμένος31 Μαρτίου 2009 στις 1:19 π.μ.

    Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η-Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!!!! Ανταλλάσσετε HONDA - SANDOW 750cc Μ Ο Ν Ο με TRANSALP χρώματος κεραμιδή ίδιο με του Β ί κ ο υ ,και ζητήτε ΝΟΝΟΣ (επειγόντως )να με βαφτίσει με άλλο όνομα (κατα προτίμηση biko!!!!) μπάς και μας βάλουν και την δικιά μας φάτσα σε καμιά φωτογραφία !!!!! Αντε απο κει !!!!! Ολο ο βικος και ο βίκος και ο βίκος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμα εισαι αγανακτισμενος πιε ξιδ!! ακσες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ.Γ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝ?? ΤΣΕΡΥ!!ΧΕΣΚΑΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σακη βαλε και κανεναν αλλον φωτο ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι αμα ειναι την επομενη φορα να παρουμε και εμεις φωτογραφικεσ μαζι οκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!!!!

    1.το ανωνυμος δεν καταλαβα και απεθυνεσαι στον ενικο...ονομα δεν εχεις?

    2.ακομη δεν εχει τελειωση ολη η αναρτηση απο την εκδρομη οποτε τα σχολια και οι κριτικες στο τελος.

    3.θα χαρω πολυ να μου δωσεις και εσυ φωτογραφιες συμπιεσμενες και να τισ ανεβασουμε μαζι και να μοιραστουμε ολοι την χαρα τις εκδρομης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρουφιανη......μην καταλαβετε εναν ερωτα τρελο να τον δημοσιοποιησετε αμεσος......ΝΕ ΡΕ αγαπιομαστε τρελα.ΣΑΚΙΣ - ΜΠΑΜΠΗΣ LAVE FOR EVER παλιο-paparatsi.Να σκαστε.....απο την ζηλια σας. Μονο ο ΑΚΗΣ ειχε το θαρος και εδιξε οτι ειναι ηπερ σε ολες της προτασης της ΖΩΗΣ.Σακιμου... Σακιμου...μην τους ακους αυτη θελουν το κακο μας......ΤΕΛΟΣ Σχολιο για την εκδρομη....τι να πω.....με αριστα το-10- εγω θα εβαζα 11.ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΟΣΗ.Ευχομε τα καλιτερα για ολους. Υ.Σ. Σακι μην ξεχνας την ΚΑΨΟΥΡΑ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιναμε ρεζιλι σε ολο τον κοσμο με τα κολομιχανακιασας και τον κολοεροτασας..... εδω μανολης ραντεβου την αλλη κυριακη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EXEI KAI T....!!!!! EEEEEEEEEEEE

    ΠΡΟΙΚΑ......!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. saki ayto me tis fwto oti exeis olo toys alloys egv to graca karpoyzas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να πεις και τι να γράψεις ?? Με τι κριτήρια να βαθμολογήσεις τον καλύτερο,όταν όλοι είναι ισάξιοι ??? Πως να περιγράψεις το κέφι της παρέας, οταν έχεις δίπλα σου τον Μπάμπη τον ανεπανάληπτο,μ' αυτό το αστείρευτο του χιούμορ, που το μέλημά του ειναι το πως θα σε κάνει να γελάσεις!! Να πούμε για τον φίλο μας τον Μίμη, που παρά την κούρασή της δουλειάς για να βρεθεί μόνο και μόνο με τα φιλαράκια του,ήρθε έστω και για την μισή της διαδρομής!!! Για τον τρελαμένο τον Σπυράκο με το καινούργιο του εργαλείο, που αν ήταν άλλος με τέτοιο πείραγμα, οχι μόνο την Καλημέρα θα μας είχε κόψει,αλά θα άλλαζε και ίσως πόλη !!! Και οπωσδήποτε καθώς και όλους τους υπόλοιπους που παρά τα πειράγματα,όχι μόνο δεν παρεξηγούνται, αλλά σιγοντάρουν και αυτοί κάνοντας τους ανήξερους !!! Να πούμε για την ομαδικότητα και τις σχέση φιλίας στις δύσκολες καταστάσεις, άστο καλύτερα γιατί δεν υπάρχουν λέξεις, κατά την γνώμη, μου που να μπορούν να τονίσουν την πραγματικότητα !! Αλά όπως και να το κάνουμε και ότι και να πούμε,ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!! Η απίθανη παρέα του Μοτο-Διαδρομές !!!!!!! Μπράβο μας σε όλους και πάντα να είμαστε ΕΤΣΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σακη αυτο με τισ φωτο οτι βαζεισ ολο τους αλλους εγω το γραψα καρπουζας πλακα εκανα εμενα με διαφερει τι θα μεινει μεσα στο μυαλο μου και οχι στις φωτο οκ να μην υπαρχουν παρεξηγησεις και σορυ αν εκανα λαθοσ που το ειπα καπρουζας


    σακι εχω ονομα καρπουζα με λενε και ξεχασα να το βαλω ααα και το ποιο σημαντηκο επρεπε να καταλαβεισ οτι εκανα πλακα εμενα με διαφερει τι θα μεινει στο μυαλο μου και οχι στις φωτο αν ειμαι λαθος συμπαθηστε με

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. OK RE FILE....NO PROBLEM...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΟΤΟΡΕ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΑ ΝΙΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...

    ΑΠΑΙΧΤΗ ΦΩΤΟ ΦΙΛΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ακη που τα διαβαζεις αυτα ορε πασ και ενα βρε τυφλα να χουν οι συγραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΚΗ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!ΜΠΡΑΒΟ !!ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΑΡΛΕΚΙΝ!!!ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ!!!(ΚΑΣΜΕΡΙ)ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΙΓΙΟΜΑΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. mprabo re saki mprabo to apogeyma kernav kafe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τα ρεσταμου για το κειμενο του ακι....εξαλου γιαυτο σε χρεισαμε και αρχηγομαςςςςςςςςςςςςς sadow 750

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να πούμε για τον φίλο μας τον Μίμη, που παρά την κούρασή της δουλειάς για να βρεθεί μόνο και μόνο με τα φιλαράκια του,ήρθε έστω και για την μισή της διαδρομής!!!

    νομίζω αυτό τα λέει όλα.....

    ΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟ ΣΤΟΝ ΜΙΜΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εαν θελισω και 'γω να πω για τα κυμενα του ΑΚΗ θα τον θεωρουσα αν μη τι αλλο εναν επιτιχιμενω φιλολογο. Το συντακτικο του διλονι επιπεδο ανθροπου που εχει φυλοσοφιση απο την πιο δισκολη οπτικη πλευρα την ΖΩΗ.Ολλα τα αλλα ειναι απλα....και καθημερινα οπως μας καναν να τα βλεπουμε ολλοι μας.Ενα μεγαλο ΕΥΓΕ σε αυτον που επιμενη να παραμενη ΑΝΘΡΟΠΟΣ[ΑΚΗΣ].Με την σειρα μου να συνχαρο τον φιλο-ΠΑΥΛΟ για την ωρεα του κινιση που ειρθε εστο και στο μεσων της διαδρομης.Ναμαστε ολλοι καλα και παντα τετοια.Τους ευγενικους μου χερετιζμους σε ολλους. Υ.Σ. Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολλους που με δεχτικατε και μενα σε αυτην την τελοια ΠΕΡΕΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΙΓΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Θα με βγάλετε και Πρύτανη του Πανεπιστημίου στο τέλος!! Του Γυμνασίου είμαι και αυτό μισό!!!!! Και απο κοινωνική μόρφωση εχω των απλοϊκών ανθρώπων της Υπαίθρου και του Πεζοδρομίου όπως ίσος οι περισσότεροι απο μας!!!!! Αλά αυτό δεν με εμποδίζει να ξεχωρίζω τους σωστούς ανθρώπους-ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου- και να κάνω παρέα μαζί τους, συμμετέχοντας και εγώ σ' αυτήν την τρέλα που έχουμε όλοι για αυτό που λέγετε ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙΑ -ΤΡΕΛΛΛΛΛΗ ΠΑΡΕΑ!!!! Οι έπαινοι και τα μπράβο ποτέ να μην είναι στον ΕΝΙΚΟ !! Πάντα στον ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΌ γιατί αφορούν όλοι την παρέα μας μηδενός εξαιρουμένου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ!ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ! Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ Η BMW!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ!!ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΩ ΠΩ ΠΑΩ ΒΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΙΣΤΙΑ ΕΥΧΑΠΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΜΟΤΟ ΠΧ ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ ΚΙ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΝΗΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΑΖΗΣ ΦΩΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΑ ΑΥΓΑ ΦΙΛΕ ΜΠΕΜΒΕΔΑΚΙΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΝ....
    ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ.......!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ευχαριστουμε που επιλεξατε και την Δεσκατη στην εκδρομησας[ΜΕΛΟΒΟ versys]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...