Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

travel motodiadromes with friends to damaskinia voiou kozanis....

ΜΟΤΟ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ moto adventures

ΕΤΣΙ ΓΙΑΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ(ΑΚΗΣ-ΜΑΝΩΛΗΣ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΣ)


5 σχόλια:

  1. Μια φορά και έναν καιρό ήταν μιά.............!!!!Κάπως έτσι θα άρχιζα, αν ήταν για παραμύθι, αλλά δεν πρόκειται ούτε για Βασίλισσα ούτε για Βασιλοπούλα ούτε για Νεράιδα η κακιά μάγισσα που ίσος να..... !!!! Απλώς ήταν μια παρέα που έγινε σε ανύποπτο χρόνο και ώρα,απο το τίποτα, απο απλούς ανθρώπους της καθημερινότητας.Απο ανθρώπους που είχαν και έχουν αγάπη για την μηχανή,για βόλτες για ατέλειωτα χιλιόμετρα με πειράγματα με καλαμπούρια και με πλάκες!!!!! Άνθρωποι χαμηλού εισοδήματος και αρκετών υποχρεώσεων,,που παρ' ολα αυτά,δέσανε ,γίνανε φίλοι,και όλοι μαζί κάναμε τις βόλτες μας-( και λέω κάναμε γιατί είχα την τύχη να είμαι και εγω ένας απ' αυτούς)- κοντινές η μακρινές,προσχεδιασμένες η ξαφνικές,χωρίς γκρίνιες και πάντα με χαμόγελα -εκτός στις επιστροφές που κατσουφιάζαμαι λίγο μέχρι να κανονίσουμε την επόμενη διαδρομή-!!!!!! Οπου και να πηγαίναμε, μας χάζευαν στην κυριολεξία !!!Λες και βλέπανε τίποτα εξωγήινους !!!Και ειδικά οι παππούδες που λιαζόταν στα παγκάκια της πλατείας του χωριού !!!Και χαμογέλαγαν σκέφτοντας ίσως τα χρόνια που πέρασαν και δεν ζήσανε σαν και μας,και ερχόταν με χαρά να πιάσουν κουβέντα μαζί μας,να μάθουν απο που ήρθαμε και που θα πάμε !!!!Κάναμε και μια σελίδα -την ΜΟΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ- και γράφαμε τις εντυπώσεις μας απο τις εκδρομές, ανεβάζοντας και καμιά φωτογραφία για το τυπικό της υποθέσεως φυσικά!!!! Αλλά αυτή η παρέα δεν άρεσε φαίνεται σε κάποια κακιά Μάγισσα και έριξε μια σκόνη -(μάλλον Ρουφιανόσκονη θα ήτανε αλλιώς δεν εξηγείτε )- και σε λίγο καιρό αυτή η ωραία παρέα διασκορπίστηκε χωρίς να μπορέσω να καταλάβω ούτε εγω αλλά ούτε και αρκετοί απο την παρέα !!!!! Μήπως θα μπορούσε κάποιος να δώσει μια απάντηση ΓΙΑΤΙ ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΡΕ ΑΚΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ Η ΒΕΖΙΝΑ.....ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ........ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΓΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλε μου φιλε ακη.......αν θελεις να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους δεν εχω κανενα προβλημα να σου τα γραψω εδω ,για μενα οι μαγισσες ειναι δυο ονοματα αν θελεις να σου τα πω δεν εχω προβλημα να τα γραψω εδω μεσα.........αυτοι ριξανε την ρουφιανοσκονη φιλε ακη....αυτοι δεν ηθελαν φιλε ακη.....αλλα μην στεναχωρισε φιλε ολα θα αλλαξουν και ολα θα διορθωθουνε,παει ο παλιος ο χρονος παει και οι ρουφιανοσκονη..........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι!!!!! Συμφωνώ και εγω μαζί σας, και όπως λέγανε και οι παππούδες μας -Άμα φτύσεις στον ουρανό θα γυρίσει σε σένα !!!!Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρεις ονόματα και καταστάσεις φίλε Σάκη.Αστο να περάσει έτσι και αυτό!!!!Απλώς ικανοποιήθηκα και για να πω την αλήθεια ησύχασα που δεν είμαι εγω η αιτία!!!!!!! Αυτό μου φτάνει. Γιατί καμια φορά κάνουμε κατι χωρίς να το θέλουμε και εχει άσχημες συνέπειες (ίσως και σκόπιμα καμιά φορά!!)και απορούμε μετά ΓΙΑΤΙ?? Εύχομαι ο νέος Χρόνος να είναι πολύ διαφορετικός απο τον περασμένο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μοτοσυκλετιστης ειναι στην πραγματικοτητα μοναχικο πλασμα.

    Στο ταξιδι με παρεα, δυο ειναι λιγοι, τρεις ειναι πολλοι.

    Καλα χιλιομετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...