Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Europe trip part 7

ΜΟΤΟ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ moto adventures

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ !, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ!!!!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!!

DAY 4

GROSSGLOCKNER (AUSTRIA)




TO BE CONTINUED

5 σχόλια:

  1. ωραια...ωραια.....να τα βλεπουν μερικοι αυτα που μας εχουν τρελλανει με τα βιντεακια...!!!! εμεις τα ειδαμε απο κοντα και το προτεινουμεεεεεε............να πατε......!!!! ααααα..... και τα διοδια ειναι 20 ευρω.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .........ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ....ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΖΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω ένα παράξενο άλογο, που πίνει κάποιο νερό που εγώ δε μπορώ να το πιω. Αυτό το νερό δεν το βρίσκεις σε ποτάμια ή λίμνες. Το έχουν σε κάποια ειδικά μαγαζιά, όπου μαζεύονται όλα αυτά τα παράξενα άλογα και κάτι μεγάλα, σιδερένια κάρα. Αυτά τα άλογα όταν δεν κινούνται δε σου ζητάνε νερό. Μπορείς να τα κρατήσεις στην καλύβα σου για όσο καιρό θέλεις χωρίς να τους δώσεις ούτε σταγόνα απ’ αυτό το ειδικό νερό.

    Το άλογο μου έχει πάνω του ένα μαγικό κουμπί! Τη νύχτα, όταν το πατάω, ξαφνικά μπροστά μου γίνεται μέρα. Όταν κοιτάζω γύρω μου είναι ακόμη νύχτα, αλλά για πολλά μέτρα μπροστά μου είναι μέρα.

    Το άλογό μου μου είναι πολύ πιστό· τόσο που δεν έχει δική του άποψη. Προχωράει μόνο όταν του πω εγώ. Σταματάει ακριβώς όποτε του δώσω εντολή. Ακόμη και το χλιμίντρισμα το κάνει μόνο όταν εγώ θέλω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΟΥ!!!!????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγα ρε φίλε Σακη!!!!! Ευτυχώς που δεν το ταΐζεις με φύλο σφολιάτα και φύλο για κανταΐφι γιατί τ'βλεπα δηλητηριασμένο το καημένο το ζωντανό !!!!!!Ουχ!!!!! |Παναγία μου!!!!!!Φτού-Φτου-Φτου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...