Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ..

ΜΟΤΟ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ moto adventures
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 8/3/2009

Προορισμός Ζιάκας Γρεβενών .Τόπος αναχώρησης Κεντρική πλατεία.Ωρα αναχώρησης 09.30-10.00 .Πρώτη στάση για τσιγάρο πλατεία Γρεβενών.Δεύτερη στάση για Τσίς-σέρβις Μαυραναιοι. Η κατοχή Κολο-πέηπερ για το δρόμο απαρεξήγητα δεκτή.


Ο ΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΖΙΑΚΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
.ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ...


View Larger Map

31 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.ΟΡΙΣΤΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΤΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια εγω λεω στο mas ya mas κατα τις 10 πμ. ειχαμε κανενα νεω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη είναι η ώρα καί βολικό το μέρος.Εγκρίνετε ??? Τώρα όσο γιά τον προορισμό της βόλτας αν πάλι έχει κάποιος άλλος καμιά ιδέα καλύτερη κανένα πρόβλημα .Υπάρχει ενα Bar-Restaurant που λέγετε -Αλώνι του Ηλιου (www.alonitouiliou.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oi mones mixanes pou aksizoun einai oi TRANSLUP,OI V-STROM,OI YAMAHA R1 KAI R6,OI CBR,OI TRIOUMPH,OI KAWASAKI KAI OI GSXR diladi oi suzuki!!!apo IOANNA!!!!!XA!XA!XA!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. www.alonitouiliou.gr ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΚΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΗ ΠΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΩΑΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙ ΣΑΚΗΣ ΧΑΡΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΣΟΠΕΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΗ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ ΣΑΚΙΣ ΧΑΡΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρώτα πρώτα αν εχει μηχανή. Και αν ναι -οχι στο ράφι-τι ειναι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ -ΣΑΚΗΣ ,ΓΙΩΡΓΟΣ ,ΑΚΗΣ ,ΣΑΚΗΣ .ΔΗΜΗΤΡΗΣ ,ΜΑΝΩΛΗΣ .ΣΠΥΡΟΣ ,ΗΛΙΑΣ, ΠΑΥΛΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ,ΜΙΜΗΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σημειο συναντησης και αναχωρησης θα ειναι μπροστα στο δημαρχειο και ωρα 10 το πρωι.σε περιπτωση κακοκαιριας να παμε να πιουμε καφε εδω κοντα ολοι μαζι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προορισμός Ζιάκας Γρεβενών .Τόπος αναχώρησης Κεντρική πλατεία.Ωρα αναχώρησης 09.30-10.00 .Πρώτη στάση για τσιγάρο πλατεία Γρεβενών.Δεύτερη στάση για Τσίς-σέρβις Μαυραναιοι. Η κατοχή Κολο-πέηπερ για το δρόμο απαρεξήγητα δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με πήρε χαζεύοντας στο Μοτο-διαδρομές και γράφω-απαντώντας σε φίλους 02.00 η ώρα.κλίνω τον Η/V και την πέφτω για ύπνο.Ξυπνάω πρωί-πρωί βάζω εσοθερμικά ,ντύνομαι κατάλληλα ,μπότες,γάντια κ.τ.λ και βγάζω το μωρό μου για μια βόλτα,ετσι για καφέ μέχρι την Καστοριά.Ο δρόμος ήσυχος,χωρίς κίνηση και αρχίζω να ανοίγω τα ξερόγκαζια.100 το κοντέρ γελάω εγώ.!!180 το κοντέρ χαμογελάω εγώ !!210 το κοντέρ ψυχώνομαι εγώ !!!Δώστα μεγάλε φωνάζω και γελώ !!!!280 το κοντέρ και τά εχω παίξει !!!320 το κοντέρ και σκέφτομαι τώρα ειναι η κατάλληλη στιγμή να το σουζάρω το shadow το 750cc!!!!Και το σήκωσα ρε παιδιά στη μια ρόδα κανένα χιλιόμετρο περίπου δαγκώνοντας το λουρί απο το κράνος μη μου φύγει !!! Τώρα πώς βρέθηκα κάτω απο το κρεβάτι να εχω στο στόμα μια παντόφλα να την δαγκώνω και νάχω αγκαλιά μια βαλίτσα (και της το είχα πεί της κυράς να την πετάξει)δεν μπόρεσα να καταλάβω !!! Μα τόν Αη-καρμπυρατέρ και την Αγία-Μανέτα το σουζάρισα όμως τ' ορκίζομαι ρε παιδιά ,δε λέω ψέματα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΠΑΡΑ ΤΣΟΠΕΡ...ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ 10 ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ...ΟΙ ΤΣΟΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΟΥΛΙΑ...ΜΙΑ 1Η ΑΠΟ R1 ΕΙΣΑΙ ΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και θα σας το ελεγα ρε παιδια,οτι μια μερα που πειγενα καστορια ειδα μια μηχανη σουζαριστη αλλα δεν μπορεσα να διακρινο αν ειχε οδηγο,τορα που διαβασα αυτο το σχολιο μαλον θα ητανε ο φιλος μου ο ακις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προτιμώ με καρούλι να είμαι η 1η απο R1 φιλαράκι ,παρά να εχω R1 και να είμαι σε αναπηρικό καροτσάκι!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ακη η παντοφλα τι νουμερο ηταν ρε χα χα χα σακισ χαρλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οταν το σηκωνεις σουζα φρενο πισω πατας ρε μη σε φερει κακα καπακι προσεχεεεεεεεεε σακης χαρλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε ΒΕΒΑΙΑ Η R1 ΘΕΛΕΙ ΧΕΡΙΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΡΙΒΕΙ,ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΡΑΤΑ...ΝΙΚΟΣ TUONO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΡΑΒΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ .ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Η ΦΩΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΝ ΟΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ...ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΩΡΕΞΗ ΓΙΑ ΖΩΗ....TPANSULP ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΠΡΑΒΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μια παρέα απο το τίποτα ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι που άλλοι το προετοιμάζουν μήνες σε λίγες μέρες!!!!!Και το πετύχαμε με το παραπάνω!!!!Με στάσεις άσωτες ,με τα Ιατρικά μας συμβούλια πάνω σε μια BMW λόγο ελαφρού (ευτυχώς)εγκεφαλικού !!Με ομοφωνία σε όλες τις αποφάσεις !! Και το κυριότερο με πολύ γέλιο,πειράγματα και αστείες καταστάσεις !!!! Ενα μεγάλο μπράβο σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!Και αυτοί που λίπανε -γιατί κακά τα ψέματα μας λίπανε-να μη το ξανακάνουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αιντε ρε μάναμ' άιντε!!! Ετσι και μπούνε και οι φωτογραφίες και τις δούνε,ετσι και αποφασίζουμε για εκδρομή θέλει να γίνετε σαν τον Μυστικό Δείπνο γιατί θα αδειάζει η Κοζανη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΠΟΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ .ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΙΚΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. παιδες περασαμε πολυ ωραια,με τα καλαμπουρια μας,με τα πειραγμα τα μας,ομορφη εκδρομη και χωρις κανενα προβλημα..(φτου μας...) μας ειδαν ολους μαζι στην πλατεια τις κοζανης και πολυ ηταν αυτοι που μας ζηλεψαν και θα ηθελαν να βρισκονται μαζι μας ...την επομενη φορα παλι ακομη καλυτερα
    ενα μεγαλο μπραβο σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ας σχολιασω !!!!!!!!!!!!!!ΩΜΟΡΦΑ ΜΙΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σιγά ρε Μιμάκο,ασε και λίγο χώρο να γράψει και κανένας άλλος ,με το σχόλιο σου γέμισε όλη η σελίδα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΠΡΑΒΩ.Με στάσεις άσωτες ,με τα Ιατρικά μας συμβούλια πάνω σε μια BMW λόγο ελαφρού (ευτυχώς)εγκεφαλικού !!Με ομοφωνία σε όλες τις αποφάσεις !! Και το κυριότερο με πολύ γέλιο,πειράγματα και αστείες καταστάσεις !!!! Ενα μεγάλο μπράβο σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!Και αυτοί που λίπανε -γιατί κακά τα ψέματα μας λίπανε-να μη το ξανακάνουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν και καινουργιος πιστευω οτι η καλη παρεα και η καλη διαθεση ειναι παντα ο καλιτερος γνωμονας.Το μαγικο φυλτρο ειναι η καλη διαθεση που ειναι διαχυτη απο ολους.Ας ελπισουμε να μην εχει [αντιριση] και ο καιρος.Ευχομαι τα καλιτερα σε ολλους `μας. ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...