Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

ΜΟΤΟ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ moto adventures



View Larger Map

ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ....







ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΎΜΙΣΗ ΟΤΙ ..... Την Κυριακή 29-3-09 η Λέσχη μας διοργανώνει εκδρομή Κοζάνη - Δεσκάτη -Κοζάνη (Αιανή-Χρώμιο-Ποντινή-Παλιοχώρι-Νεοχώρι-Παναγιά-Παλιουριά-Δήμητρα-Καρπερό-Άνοιξη-Αγιόφυλο-Κερασούλα-Δεσκάτη-Παρασκευή-Παλιουριά-Ελάτη-Λαζαράδες-Τρανόβαλτο-Τριγωνικό-Σέρβια-Νεράιδα-)ΩΡΑ αναχωρήσεις απο την κεντρική πλατεία στις 10.00 π.μ και επιστροφή 06.00 μ.μ !!!! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ...ΚΡΑΝΟΣ Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Ο !!!!!! Θα είναι και ο Bikos μαζί με το νέο του εργαλείο !!! οπότε ουδέν σχόλιον !!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!! Η Λέσχη μας διαθέτει Γιατρό για τυχόν φιδοτσιμπίματα καθώς και Γερανό για τυχόν μηχανόβλαβες (αυτό αφορά τους κατέχοντες BMW)



11 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΗΜΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΗΜΑ ΣΟΡΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι τώρα έχουμε τις κάτωθι συμμετοχές για την ΚΥΡΙΑΚΗ. 1-ΣΑΚΗΣ.2-ΣΠΥΡΟΣ.3-ΑΚΗΣ.4-ΔΗΜΗΤΡΗΣ.5-ΦΩΤΗΣ.6-ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ.7-ΓΡΗΓΟΡΗΣ.9-ΑΓΓΕΛΟΣ.10-ΝΤΙΝΑ.12-ΗΛΙΑΣ.13-ΜΠΑΜΠΗΣ G-W. 14-ΣΤΑΥΡΟΣ G-W.15-ΣΑΚΗΣ-πιστας.16-ΕΥΔΟΞΙΟΣ -ΠΤΟ/ΔΑ.17..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩ!!ΠΩ!! Ξεχασαμε τον κυριότερο ρε 17 ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ BMW !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ......ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ........ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΗΝ ΝΙΚΕΛΛΛΛΛΛ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. BIKOOOOOOOOOOOOOOOO???????????GIA SENA VARAI I KOUDOUNA....... NOMIZO!!!!!!!!!!!!!!!

    THA VALIS KAI TIN KAINOYRGIA SOY THN FOYSTANELA AYRIO????????????????

    TA KAINOYRGIA ROYXA ITHELA NA PO......!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ .....ΛΟΓΟ ΑΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ Η ΑΝΑΧΩΡΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ 10.00 !!!!ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mousi me Kapelo

    Καλές, ασφαλές, διαδρομές Παλικάρια. Να περάσετε καλά. Ένα γεια στον Άκη τον ανεπανάληπτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλλη μια βόλτα στα τοπικά χωρικά εδάφη μας, τελείωσε με πολύ κέφι,και με το μυαλό μας στην επόμενη !!!!! Ωραία διαδρομή ,ωραία παρέα -το κυριότερο- αλλά είχαμε και την πλάκα μας!!!!! Γιατί ?? Είμασταν σαν να έκανε παρέλαση το LIDL !!!!!! Σαν διδυμάκια απο κανένα Ορφανοτροφείο!! Οι περισσότεροι με τα ίδια μπουφάν -παντελόνια !!! Αλλά σημασία έχει οτι περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!!!! Αντε να μας έχει γερούς ο Θεούλης για την επόμενη βόλτα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...